Det er ikke størrelsen som teller!

Formosa AS ønsker å bidra til et bedre samfunn på flere plan. Selv om vi er små, og foreløpig ikke har hatt mulighet til å bygge så mange barnehjem, er vi aktivt med på ulike tiltak. Samfunnsansvar og strategiske samarbeid er derfor noe vi bevisst har på vår agenda. Vi er stolte stafett-deltakere i Fairtrade satsningen i Bærum Kommune, medlem i RENAS sitt gjenvinningsapparat, produktene vi leverer er Green IT merket, samt at vi har vannfilter i Kambodsja som gir rent drikkevann gjennom NEDO.

Som selskap og som enkeltindivider kan alle bidra med litt, og sammen skape vinn-vinn situasjoner som bidrar til ytterligere vekst og positiv utvikling for alle. Vi kjøper allikevel ikke Fairtrade kun for sertifiseringens skyld, men velger kvalitetsprodukter og prosjekter som vi vet også tilfredsstiller etiske krav og menneskerettigheter.

En langsiktig satsning for ytterligere bærekraftig vekst og komparative fortrinn skal forankres i kvalitet og konkurransedyktige produkter. Det er dette vi selv leverer, og derfor også har som krav.

Du kan lese mer om de ulike prosjektene ved å gå inn på linkene under, og vi oppfordrer samtidig alle til å engasjere seg! Husk at det ikke bare er størrelsen som teller!

 

Fairtrade FAIRTRADE STAFETT
Fairtrade har i samarbeid med Bærum Kommune startet en stafett for økt oppmerksomhet rundt rettferdig handel. Formosa har sagt seg villige til å bruke minst 2 Fairtrade produkter på arbeidsplassen. Vi drikker derfor både kaffe og te, samt koser oss med en bit mørk sjokolade eller en kjeks.
Fairtrade
RENAS RENAS
Ved å være del av Renas gjennvinningsapparat kan våre produkter leveres inn kostnadsfritt ved alle gjennvinningsstasjoner og butikker som selger forbrukerelektronikk.
Renas
Green IT GREEN IT
Våre routere kan redusere bedrifters driftskostnader ved resusert energiforbruk! Og ved redusert energiforbruk sparer man samtidig miljøet. Hørte vi noen sa fluer og smekk?
GreenIT
NEDO NEDO
Rent vann er essensielt for å overleve og forhindre både sykdommer og andre katastrofer. Ved å ha et par pumper i Kambodsja renser vi hver dag ca 60 liter vann pr filter!
 nedofilter

 


LiveZilla Live Help
Bear